DEN ALKOHOLFRI KASSE

DKK 197,00

SKU: DEN ALKOHOLFRI KASSE Category:

Lavalkohol øl er øl med lille eller ingen alkoholindhold. En god øl uden alkohol.

Ikke på lager

Brewdog Nanny State 0,5 %. At brygge en specialøl (en Ale) på 0,5 %, som stadig er fuld af smag, er ikke nogen nem opgave. Men… Fyldt med masser af Centennial, Amarillo, Ahtanum, Cascade og Simcoe humle og tør humlet er Nanny State en kraftfuld øl, man kan regne med. Med en rygrad af 8 forskellige specialmalte og korn vil Nanny State drille dine smagsløg og efterlade dig med en længsel efter mere. 

Big Drop Lager 0,5%. Denne lager har aromaer af kiks, lys honning og peber. Den er afbalanceret med et passende bitterhedsniveau for at sikre, at den har et tørt og forfriskende bid. Drik den afkølet lige fra flasken. Velegnet til enhver mad, der spises på en varm sommerdag.

Big Drop Stout 0,5 %. Med noter af kaffe, kakao og et langvarig hint af sød vanilje er denne øl mørk, rig og overbærende. Sæt den på køl men tag den ud ca. en time før den skal drikkes, da alt det dekadence behøver lidt opvarmning. Hæl den hurtigt op i et tulipglas og nyd herefter øllet.

Kehrwieder üNN 0,4 % Alkoholfri IPA. Dette bryghus har længe arbejdet på at lave den perfekte alkoholfri øl – med en spændende smag. Dette er den første tyske alkoholfrie IPA. Pakket med fantastiske Simcoe & Mosaic humle og brygget med en gær, der ikke kan fermentere maltsukker uden nogen manipulation. Fantastisk!

Schneider Weisse Tap 3 Low Alcohol – under 0,5 %. Denne tørstslukkende øl er for dem, der vil nyde en kraftig og forfriskende hvedeøl, hvor den lave alkohol ikke har ændret den originale smag af hvedeøl. Den er ravfarvet og har et kraftig hvidt skum. Dens søde duft leder dine tanker hen på modne kornmarker. Den er mousserende, maltet og har en fyldig aroma. Den ideelle ledsager til snacks, grillstegte pølser og salater.

Brewdog Punk AK 0,5 % Sig goddag til denne alkoholfrie øl, der lever op til sit ry med dens attitude og dens smag. Saftig tropisk frugt blandet op med noter græs og fyrretræ, på en solid maltbase. Fuld smag og ingen alkohol. Skal opleves!

Læs mere