DEN LET DRIKKELIGE KASSE

DKK 227,00

SKU: DEN LET DRIKKELIGE KASSE Category:

Gode og letdrikkelige øl, som variere i smag og styrke. SKÅL og tillykke med din ny kasse.

Ikke på lager

Lost Lager 4,7 %. Tør-humlet pilsner. Lost Lager er en tørhumlet pilsner brygget med den klassiske tyske Saphir humle, der giver noter af citrus og stenfrugt. Bygget på bayersk gær, der giver en skarp ren smag. Dette er lager ligesom den var – ligesom den burde være – ligesom den bliver. Lost Lager – lager er tilbage!

Belhaven Robert Burns 4,2 %. Denne milde mørke ale er brygget på Challenger humle. Der er søde toner af karamel i smagen, der munder ud i en blød maltet eftersmag. Aromaen er frugtagtig med et hint af karamel sødhed.

Fuller’s Organic Honeydew 5,0 %. Organic Honeydew er en gylden ale brygget på økologisk malt, humle og honning. Der er en vis sødme i øllen, der kommer fra honningen, men den er ikke så markant, da sukkeret bliver brygget fra i selve ølproduktionen. Dette er den perfekte aperitiføl, men den er også særdeles velegnet til krydrede retter.

Jopen Adriaan White 5,0 %. Smag sommeren med Jopen Adriaan. Denne uklare blonde øl har en forfriskende blød start med masser af frugtagtig smag fra korianderfrø og Curacao skræl. Smagen minder om belgiske Wit, men på grund af de anvendte havre og nogle forskellige urter, har denne øl sin egen karakter. Resultatet er en frisk og frugtagtig øl med en mild smag.Jopen Adriaan er opkaldt efter De Adriaan vindmøllen. Denne vindmølle stod på bredden af Spaarne i århundreder og malede korn til Haarlems bryggerier. I 1932 blev møllen ødelagt af brand. Et initiativ til at genopbygge vindmøllen blev sponsoreret af Jopen gennem salget af denne hvedeøl. Den er enormt tørstslukkende og ideel at nyde på en solrig udendørs terrasse.

Mönchshof Landbier 5,4 %. Denne gylden-gule Mönchshof Landbier imponerer med sin opskrift. De fineste krydrede humle giver en fyldig aroma, dens aromatiske maltsmag kommer fra ædel sommerbyg og specielle gær og det bløde vand fra de uberørte kilder i Fichtelgebirge tilføjer karakter til denne traditionelle eksportøl. En sand fornøjelse.

Lervig EASY Pale Ale 4,5 %. Lervig vil have dig til at nyde  humlen, så de har gjort det nemt for dig og spækket den med Mosaic og Citra. Humlen suppleres med de bedste malte fra Storbritannien og masser af havre for at gøre kroppen flot og simpelt. Den har en aroma af blomster og tropiske frugter. Velegnet til BBQ og æbletærte. 

Læs mere