DEN MODERNE KASSE

DKK 227,00

SKU: DEN MODERNE KASSE Category:

Ikke på lager

Sierra Nevada Hazy Little Thing IPA 6,7 % IBU 40. En humle-tung, ufiltreret, uklar lille ”ting” kaldet IPA. Som bryggerier får vi det privilegium at prøve vores øl lige fra tankene i al deres rå ære. Nogle øl har brug for en lille polering, for at gøre sig klar til at gå ud i verden, mens andre kan stå alene. Vi ønsker at dele denne med dig, så vi præsenterer denne Hazy Little Thing, vores ufiltrerede og ubehandlede IPA. Velegnet til grillet spareribs med farin og bourbon BBQ sauce.

Rogue Dead Guy Ale 6,5%. I begyndelsen af 1990’erne blev Dead Guy Ale brygget som en privat øl for at fejre The Mayan Day of the Dead (den 1. november, som er All Souls Day) til Casa U Betcha i Portland, Oregon. Stilen er German Maibock, som er brygget ved hjælp af Rogues proprietære Pacman gær. Dead Guy Ale har en dyb honningfarve, en maltet aroma, en rig smag og en velafbalanceret finish. Smager godt til krydret mad og svinekød.

Brewdog Zombie Cake 5,5%. De mørke kræfter er på spil i denne djævelsk gode Praliné Porter. Karamel og chokolade forenes og kommer bankende, der åbnes op til en glat og smagfuld Porter med noter af vanilje, blød kaffe og en fin nøddesmag. Og til sidst en bittersød cliffhanger finale.

Perler for svin 6,3 % IBU. Denne IPA er fyldt med Azzaca, Mosaic og Simcoe humle. Den har en meget saftig og frugtrig aroma til at komplementere den komplekse smag. Den omfattende proces med tørhumle og fermentering sikrer, at denne øl har den mest fantastiske saftighed. Smagen er tropisk med toner af mango og litchi og en eftersmag af stenfrugter. Aroma: Mango, diverse frugter og fyrretræ Smag: Humle, moden frugt, mango og troperne.

Liefmans Fruitesse 3,8%. Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er

mousserende og forfriskende.

Jopen Koyt 8,5 %. Brygget med gruit, en middelalderlig blanding af urter, hvor porse, plukket efter et helt særligt ritual, var afgørende. Legenden siger, at for at undgå hallucinationer kunne porse kun plukkes ved fuldmåne af nøgne hekse. Den krydrede smag i denne rødbrune øl er meget kompleks og blød. Der er tale om en gengivelse af en Haarlem øl brygget efter bryggeriets vedtægter af 1407.

Læs mere