DEN MØRKE KASSE

DKK 247,00

SKU: DEN MØRKE KASSE Category:

Kassen appellerer til ølelskere, der værdsætter ægte ølkultur i mørke farver.

Ikke på lager

Past Masters 1926 oatmeal porter 7.8%. Siden 1845 har hver brygmester på Fullers håndskrevet sine opskrifter i en bog. Denne Oatmeal Porter er brygget fra en opskrift, der går tilbage til 1926. Denne opskrift blev valgt specifikt til at fejre 90 års fødselsdag af Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II. Den blev brygget på tidspunktet for hendes fødsel i 1926 og blev valgt af vores bryggerier og Gerry O’Brien, leder af vores verdensberømte London pub The Churchill Arms. Som en flaskegæret øl indeholder denne gærrester, der gør det muligt at udvikle sig indtil det øjeblik flasken er åbnet. Denne øl skal opbevares oprejst i et mørkt rum og hældes forsigtigt, når den serveres. Dette er en britisk porter brygget som ikke er til at tage fejl af.

Sam Smith Imperial Stout 7,0%. Fantastisk flot stout. Den er rig i smagen, hvor der er en fin harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Den kendte ølskribent, Michael Jackson, gav den, som en af de få øl i verden, 4 stjerner.

Harveys Imperial Double Extra Stout 9,0%. Denne Imperial Double Extra Stout har en intens karakteristisk smag. Opskriften indeholder en særlig koncentration af forskellige malte og humle og resultatet er denne helt specielle Stout. Ristede, alkoholiske og krydrede noter er kombineret i denne usædvanlige sur/søde øl.

Mönchshof Schwarzbier 4,9%. Øllen appellerer til ølelskere, der værdsætter ægte ølkultur. Den traditionelle øl charmerer ølelskere med sin karakteristiske fine maltaroma og tiltalende mørke farve. Mørk ristet malt og de fineste humle giver Mönchshof Schwarzbier sin appelerende maltaroma og forfriskende smag. 

Rogue Hazelnut Brown Nectar 5,6%. Denne Ale giver et nøddeagtigt twist til en traditionel europæisk Brown Ale. Farven er mørkebrun og den har en aroma af hasselnødder, en rig nøddeagtig smag og en blød maltet finish. Kan evt. nydes til oksekød eller svinekød.

Poppels Russian Imperial Stout 9,5 % IBU 60. En Russian Imperial Stout er simpelthen en stout med ekstra af alt. I modsætning til hvad navnet antyder, blev øllet først brygget i det 19. århundredes England til eksport til den russiske domstol. Her er en gengivelse af denne stil. En formbar øl med en solid krop og generøse toner af lakrids, kaffe og chokolade. En stabil og kompleks øl.

Læs mere