FRUGTKASSEN

DKK 237,00

SKU: FRUGTKASSEN Category:

Uimodståelig frugtøl fra forskellige bryggerier. Vi har samlet nogle af de bedste her.

Ikke på lager

Cherry Chouffe 8,0 %. Nisser elsker Achouffe øl, men de sætter også pris på de saftige kirsebær.I år samlede Nisserne kirsebærene og lagrede dem på bryggeriets loft. Det gamle loft kollapsede under vægten af frugten. Kirsebærene faldt ned i et kar med Mc Chouffe, der var under brygning, Nisserne sagde ikke noget om dette. Brygmesteren blev overrasket, da han opdage en glødende rød øl med en frugtagtig smag.

 

Liefmans Yell’oh. Yell’oh on the rocks er den næste store ting! En uimodståelig forfriskende øl med ekstra frugtagtig bid. Forbered dig på at blive blændet af en eksotisk mix af lime, æble, hyldeblomst, basilikum og ananas.

 

Hawkes Urban Orchard 4.5%. “Helte Cideren” Dette er cider når det er bedst. To verdener kolliderer i denne klassiske, halv tørre cider, som er lavet på en unik blanding af pressede landæbler fra London. Den leverer en glat og harmonisk krop, som giver en kompleks og rig tekstur på ganen, som er suppleret med en skarp og tør vinlignende finale. Urband Orchard – Håndplukket i den engelske hovedstad.

 

Thisted Bryghus Faddersbøl 5,8 %. De smukke blå-sorte enebær plukket tæt på Faddersbøl Mølle er sammen med stærkt orange-røde rønnebær fra Tved Plantage og sorte hyben fra klitroser ved Stenbjerg nærende smagsgivere i denne næsten kobberfarvede øl, hvor malurten har erstattet humlens bitterhed. Det giver kant, dybde og en ny oplevelse af, hvordan råvarer kan sættes sammen til en enestående smagsoplevelse. 

 

Samuel Smith Organic Apricot 5,1 %. Håndbrygget på Melbourn Bros’ lille bryggeri ved hjælp af det gamle manuelt betjente brygningsudstyr. Den fineste økologisk dyrkede byg og hvede bruges til at skabe denne komplekse ale, som har gennemgået primær og sekundær gæring med forskellige gærtyper og forlænget modning. Herefter fragtes øllen til Samuel Smiths lille, uafhængige bryggeri på Tadcaster. Der blandes det med ren økologisk abrikosjuice og mere organisk øl for at skabe en frugtøl af betydelig styrke og smag. 

 

Samuel Smith Organic Strawberry 5,1 %. Endnu en uimodståelig frugtøl fra Samuel Smiths lille bryggeri, Denne øl er ligeledes brygget på de bedste økologiske produkter. Efter brygning og gæring bliver den økologiske og rene jordbærsaft tilsat. Dette giver en god styrke og smag. Et godt blend af frugt og øl.

Læs mere