FULLER’S DELUX KASSE

DKK 367,00

SKU: FULLER'S DELUX KASSE Category:

Denne øl har efter vores mening en rigtig god humlesmag, som på en god måde kombineres med en lækker smag af karamel.

Ikke på lager

Fuller’s Vintage Ale 2017 8.5 %. Hvert år siden 1997 har de udvalgt årets fineste malt og humle til at lave en speciel vintage ale. I 2017 er det 20 år siden at Fuller’s lancerede vintage alen, så denne flaskegærede øl, brygget med 8,5% alc. er en sikker vinder. Det er også den første vintage ale brygget under deres nye brygmester Georgina Young. Den er ligesom en fin vin. Vintage Ale 2017 vil modne med alderen – forvent en velafbalanceret øl med en rig, frugtagtig og kompleks smag. 

Fuller’s Vintage 2018 8,5 %. Årgang 2018 markerer, at det er 21 år siden lanceringen af Vintage Ale. Vores brygmester Georgina Young har valgt Maris Otter Malt som vil tilføje søde noter af småkager. Til aroma humle har Georgina valgt det eftertragtede Ernest humle, der vil tilføje nogle abrikos og krydrede noter sammen med Oilcana humle, der tilføjer grapefrugt og mango. 

Fuller’s Imperial IPA 10.5%. Imperial IPA er en ny stilart for Fuller’s. De flytter grænser for at lave en øl med en høj alkoholprocent, som samtidig har en stærk karakter af humle. Den vil blive brygget på traditionelle ingredienser, 90% maltet byg og 10% krystalmalt, men for at opnå en alkoholprocent på 10,5, vil der også blive anvendt sukker. For at opnå en høj bitterhed og en harpiksagtig aroma, er der tilsat Target, Goldings og Fuggles humle – alle de traditionelle britiske sorter. Humlen vil blive tilsat i starten og i slutningen af kogningen samt tørret humle under gæringen og modningen. Øllen er flaskegæret. For at give den første Imperial IPA fra Fuller’s et usædvanligt krydret tvist er der tilføjet sort peber under brygningen. 

Fuller’s Imperial Stout 10,7%. Denne øl er brygget i samarbejde med øl- og madforfatter Mellissa Cole. Den er brygget på samme traditionelle vis som de berømte øl fra London, der blev eksporteret til de baltiske lande og som blev en favorit for det russiske kejserlige hof. Den har fået en unik twist med Mellissa’s vejledning, hvor der er indarbejdet Centennial humle, en meget aromatisk blomstret variation. Denne blomstrede karakter er blevet yderligere forbedret med inddragelse af rosenknopper i øllet under modning. Øllet har en meget flot mørk farve. Den har noter af mørke chokolade, kirsebær og røgfyldte Kalamata oliven. Den starter blødt på ganen og afslutningen er en blomstret bitterhed. 

Læs mere