IPA KASSEN

DKK 227,00

SKU: IPA KASSEN Category:

India Pale Ale er en engelsk øltype, der blev udviklet for at kunne klare sejlturen til Indien.

Ikke på lager

Brewdog Elvis Juice 6,5%. En amerikansk IPA med en bitter kant, der vil skubbe din citrus tolerance til kanten og tilbage igen! Elvis Juice er fyldt med syrlig grapefrugt skræl. Denne IPA har en karamel malt base, der støtter op om en fuldstændig frontal citrus ’overload’ – grapefrugt skræl oven på intense aroma humler. Bølger af fyr, appelsin og grapefrugt afslutter denne citrus-gennemtrængende IPA.

 

Foxes Rock IPA 5,2%. Denne IPA er sprængfyldt med frugtagtig humlesmag på grund af den generøse tørhumle. Humlen afbalanceres med en smag af malt og kiks. Virkelig lækker øl fra Station Works Brewery i Nord Irland

 

Shepherd Neame India Pale Ale 6,1%. Bryggerne på Shepherd Neame har endelig knækket koderne på det 19. århundredes bryggeres logbøger og kreeret denne øl. Den oprindelige opskrift blev skrevet i koder for at undgå, at den blev kopieret af konkurrerende bryggerier. Bryggeriets arkivar og historiker, John Owen, har arbejdet med de nuværende brygmestre for at bringe disse mistede bryg tilbage. Denne India Pale Ale kom til i 1870. Den havde sin oprindelse i en stærk humlet øl med høj alkoholprocent, der ville modstå den møjsommelige rejse til kolonierne. Med 6,1 % vol. bevarer denne IPA den styrke og karakter, der er typisk for denne ikoniske, internationalt anerkendte øl. Den er kogt i tre stadier med to sorter af Kentish humle, Fuggles og East KentGoldings, hvilket resulterer i en dyb gylden ale med krydrede frugtnoter og en karakteristisk, stærkt humlet bitterhed.

 

Rogue Outta Line IPA 6,9%. Filosofien i Rogue er at gå ”Outta Line”, det vil sige, at du ikke skal følge den plan, der er lagt for dig, du behøver ikke at passe ind og du behøver ikke at følge med strømmen. Denne IPA er brygget som en påmindelse om, at der ikke er nogen grænser, når du har modet til at skille dig ud. Outta Line IPA er en lys honningfarvet West Coast IPA med frugtig aroma.

 

Lucky Jack Extra hard IPA 6,0%. Et af Lervigs mest succesfulde mærker er Lucky Jack – en let drikkelig amerikansk pale ale, brygget siden 2010. Sammen med mange Lucky Jack-nydere har bryggeriet altid ønsket en stærkere version af denne øl – så denne gang bryggede de det med den samme citra, chinook og amarillo humle, bare mere af den og lidt mere krop for at gøre denne øl overstiger deres forventninger. Aroma: Citrus, brød, blomster. Smag: Frugt, malt og humlet. Smager godt til: Stærke oste, krydret mad eller fede fisk.


Poppels West Coast India Pale Ale 6,5%. West Coast IPA blev oprindeligt oprettet på den amerikanske vestkyst. Med masser af aroma og bitterhed fra humle er det blevet en af verdens mest værdsatte øl typer.
Denne version af den klassiske West Coast IPA har en ret og klar maltet krop. Humlen kommer til at stå i forreste række og være ledende. Mosaic dominerer med smukke tropiske toner fyr.

Læs mere