MÅNEDENS KASSE

DKK 197,00 / måned

SKU: MÅNEDENS KASSE Category:

Bestil dit øl-abonnement allerede idag. Vi sender de første kasser afsted i november og herefter modtager du hver måned en kasse med 6 nye og nøje udvalgte specialøl – velkommen i klubben <3

Ikke på lager

Shepherd Neame Christmas Ale 7,0 %. En varm ravfarvet juleale med en frugtagtig aroma. Krystalliserede vinterfrugter kombineret med en krydret humle giver denne ale den bløde varme fra alkohol, som munder ud i en ren humleeftersmag.

Brewdog Mistletoe Mafia 4,2%. En ristet, let og citrus-fyldt øl med en maltet rygrad af brødskorpe og kiks, afsluttende tør med en subtil touch af krydret humle. En sæsonbetonet øl, ukompliceret og smukt afbalanceret Wien-stil lager.

Warsteiner Weihnacht 5,6 %. Når det bliver frysende koldt udenfor, er det tid til Warsteiner Weihnacht. En ravfarvet øl med glans og maltaromaer vækker denne festlige juleøl virkelig forventning til den smukkeste tid på året.

Föroya Jóla Bryggj 5,8 %. Jóla Bryggj er en velsmagende mørk gylden øl med et lille, men fast skum. Det er en stærk øl, der er mørkere end normale guldøl. Duften er let sødlig, frugtig og maltet. Smagen er sød, blød og overraskende fyldig med noter af karamel og en meget let tør bitterhed i finalen

Bernard Bohemian Winter Ale 8,2 % Vores Special Edition sæsonbetonede ale brygges med saaz humle og krydret koriander. Det karakteristiske ved denne ale er dens frugtagtig aroma med krydret noter og noter af malt. Pasteuriseret. Flaskegæret.

Greene King Rocking Rudolph 4,2 %. Greene King har relanceret en af sine hurtigst sælgende festlige ale. Rocking Rudolph beskrives som rig og mørk med frugtagtig karakter. Denne øl er robust og fuld af smag og dens karamel overdøver den humlede bitterhed. Den går rigtig godt i spænd med gryderetter og tærter.

Læs mere