WEISSBIER KASSEN

DKK 217,00

SKU: WEISSBIER KASSEN Category:

Ikke på lager

Schneider Weisse Meine Hopfenweisse TAP 5 8,2%. Hvede Doppelbock – Humlende fyrværkeri – en ny hvedeøl! Skinnende med et rødligt skær. Stærk Doppelbock med en intens blomstret aroma, der minder om tropisk frugt og ananas. En kraftfuld bitterhed som er mildnet ved en frugtagtig sødme. Denne ekstreme hvedeøl viser, hvor langt en hvedeølssmag kan gå. Den ideelle ledsager til meget krydrede og eksotiske retter.

König Ludwig Weissbier Hell 5,5%. Tysk hvedeøl med to gæringsprocesser. Første gæring er en overgæring, som giver øllet den frugtagtige karakter. Anden gæring foregår på flasken, hvor øllet får dannet kulsyre og smag. Hæld øllet i glasset, men lad få cl. være tilbage i flasken, ryst så flasken og hæld resten i. Dette giver en flot struktur i øllet. 

Poppels Belgisk Wit 4,5% IBU 10. Witbier med en let, uklar farve. Der er tilføjet koriander og appelsinskal sammen med en specialiseret gærstamme til at give let krydret noter og de typiske toner af citrus. En forfriskende øl, perfekt til en varm sommerdag.

Estrella Dam Inedit 4,8%. Inedit betyder “aldrig været gjort før.” Denne fantastiske øl er lavet i samarbejde mellem brygmesteren fra Estrella Damm og de globalt anerkendte kokke Ferran Andria, Juli Soler og sommeliers Ferran Centelles og David Seijas fra El Bulli Restaurant – kåret som verdens bedste i 2009. Den er brygget af en blanding af bygmalt, hvede, humle, koriander, appelsinskal, gær og vand. Et unikt bryg med en kompleks aroma og uklar fremtoning. Den har en duft af blomster og efterlader en følelse af frisk gær og søde krydderier. Let kulsyreholdig med en cremet fylde, der efterlader en lang og holdbar finish.

Sierra Nevada Kellerweis 4,8%. En af de få amerikanske lyse hvedeøl brygget med den traditionelle bayeriske overgæringsproces. Dette udmunder i en dyb kompleks øl med en smag af modne bananer og krydrede nelliker. Denne disede gyldne øl, er forfriskende og smagsfyldt.  

Schneider Weisse Mein Original TAP 7 5,4 %. Den fulde kompleksitet af en ægte bayersk hvedeøl. Mahognifarvet hvedeøl. Nuancer af modne bananer, nellike, muskatnød og nødder. En fyldig og mousserende øl med harmonisk finish. De ideelle følgesvend for bayersk mad, hjertelige retter og medisterpølse. Brygget ifølge den originale opskrift fra 18

Læs mere